DĂRUIEȘTE LUMINA

CRĂCIUNULUI
SPITALUL CLINIC DE URGENȚĂ PENTRU COPII TIMIȘOARA

Strada Doctor Iosif Nemoianu 2, Timișoara
 kWh
Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara este principalul spital de pediatrie din zona de vest a României. Este un spital cu tradiție, înființat în anul 1903 și are o activitate profesională diversificată ce acoperă toată gama specialităților pediatrice, tratând anual mii de copii.


SPITALUL MUNICIPAL „DR. GHEORGHE MARINESCU” TÂRNĂVENI

Strada Victor Babeș 2, Târnăveni
 kWh
Cu o tradiție de peste 40 ani, spitalul din Târnăveni tratează mii de pacienți anual, însă fondurile nu sunt totdeauna suficiente, așa că asigurarea luminii pe perioada iernii ar fi un ajutor bine-venit pentru o instituție de talie medie.


SPITALUL ORĂŞENESC "IOAN LASCĂR" COMĂNEŞTI

Strada Vasile Alecsandri 1, Comănești
 kWh
Anul acesta, spitalul orășenesc “Ioan Lascăr” Comănești a fost dotat cu aparatură performantă, achiziționată cu fonduri europene, astfel că 14 cabinete medicale au trecut printr-un proces de modernizare și sunt dotate cu aparatură medicală modernă, lucru care va conduce pe viitor la reducerea timpului necesar diagnosticării pacienților. Spitalul are însă în continuare nevoie de ajutor pentru a funcționa la standarde optime.


SPITALUL ORĂȘENESC TÂRGU LĂPUȘ

Strada Tineretului 9-11, Târgu Lăpuș
 kWh
Spitalul Orășenesc Tg. Lăpuș situat în Țara Lăpușului, într-o zonă muntoasă și este unul dintre cele mai mari și moderne spitale orășenești din județul Maramureș, ce furnizează servicii medicale pentru o populație de aproximativ 37000 locuitori, din care 13000 în mediul urban. Unitatea asigură non-stop primul ajutor și asistență medicală de urgență oricărei persoane care se prezintă la Compartimentul Primire Urgențe. Spitalul Orășenesc Tg. Lăpuș dispune de echipamente medicale moderne, iar în cadrul Laboratorului de recuperare medicină fizică și balneologie pacienții beneficiază de proceduri efectuate de personal calificat. Deținem o echipa de medici profesioniști în specialitățile: medicină internă, neurologie, chirurgie generală, obstetrică ginecologie, recuperare medicină fizică și balneologie, ORL, oftalmologie și pneumologie. Suntem receptivi în implementarea de standarde și protocoale, în coordonarea și calitatea serviciilor, precum și în educația și siguranța pacienților.


   25040 kWh


   24200 kWh


   34780 kWh


   26290 kWh
© 2017 E.ON Energie România. Toate drepturile rezervate.